Őszinte vallomás: Majdnem belehalt a kábítószer túladagolásba az Instagram sztár

modell vallomás túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Valentine, a 1,5 millió követővel rendelkező Instagram sztár őszintén beszél múltjáról, zűrös fiatalkoráról.

Holly Valentine 15 éves volt, amikor megismerkedett a kábítószerekkel és az alkohollal. Csodálatos és irritálóan stabil családja ellenére rossz társaságba keveredett és mindenki idősebb volt nála.

A középiskolában kokaint szívott, ivott és tablettákat szedett be. Akkoriban azt hitte, hogy mindenki ezt csinálja. 19 éves korában aztán egyszer véletlenül túladagolta magát. Az orvosok kénytelenek voltak újraéleszteni a fiatal lányt, aki 12 órán át kómában volt. Ez sem akadályozta meg azonban Hollyt, hogy folytassa a kábítószerezést és drogbanda tagjaival lógjon.

Addig fajultak a dolgok, hogy 2011 őszén a rendőrség letartóztatta, mert kábítószer szállításon kapták rajta. Hollyt egy hétig fogva tartották, majd hat hónapos rehabilitációra ítélték. Ez mentette meg az Instagram-sztár életét.

Anyukám, apukám és ügyvédem úgy döntött helyettem, hogy rehabilitációra kell mennem. Akkor nagyon ideges voltam, de most hálás vagyok nekik érte" - mesélt a múltról Holly.

A 12 lépéses rehabilitációs programnak köszönhetően a lány kijózanodott és állítása szerint azóta se nyúlt se droghoz, se alkoholhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.