Három nőre támadtak az M5-ös autópályán, hihetetlen, ami történt – Videó

autópálya támadás nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2019-ben történt az eset, amikor is egy román férfi a társával rendőrnek álcázva magukat megállított három nőt, és rájuk támadtak, gázpisztollyal lövöldöztek, és kirabolták őket.

Vádat emeltek egy román férfi ellen, aki társával 2019 április 22-én éjjel az M5-ös autópálya lajosmizsei szakaszán követni kezdte az általuk ismert három román nőt.
A rendőrségéhez hasonló jelzéssel megállították az autót. A két férfi láthatósági mellényt, maszkot és fejfedőt viselt, ezért a nők rendőröknek hitték őket.

Mivel a kocsi ajtaja zárva volt, gázpisztollyal a földre lőtt az egyikük, majd kihúzta az autóból a kulcsot. Dulakodás alakult ki, a férfi ököllel kezdte ütni a nőt, majd kinyitotta a kocsit, az útra lökte, és pénzt követelt tőle.

Az egyik nő menekülni próbált, de utolérték, és elkapták, őt is megverték. A harmadik nő a szalagkorlátok felé menekült.
Ezután a két férfi távozott mindkét autóval. Később megálltak, a nők értéktárgyait átpakolták a saját kocsijukba, és azzal mentek tovább. A vádlottak 13 ezer eurót, mobiltelefonokat, ékszereket, ruhákat loptak el több mint 7 millió forint értékben – írta a Ripost.

Romániában végül elfogták a vádlottat, előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.