Mélypontra került Cicciolina - "Ez a harmadik világháború"

Forrás: AFP/Roberto Barreti -
Olaszország védőoltás Staller Ilona koronavírus Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Staller Ilonát lelkileg és anyagilag is nagyon megviselte az elmúlt egy évben kialakult helyzet. Olaszországban újabb korlátozásokat vezettek be, emiatt nem tud dolgozni.

Cicciolinát nagyon megviselték az elmúlt év eseményei. Szeretne már utazni, hogy újra tudjon dolgozni. Leginkább most munkája miatt aggódik, hisz az elmúlt évben nem igazán volt lehetősége dolgozni.

A munkáim jelentős része külföldre szólítanak. Tavaly csupán Madridba jutottam el az ősszel, de akkor is rendkívül komoly vizsgálatokon estem át. A bevételektől teljesen elestem, és nekem is véges a pénzem. Tegnap hoztak egy új rendeletet, március 28-ig nem lehet egyik városból a másikba utazni, csak komoly indokkal" - nyilatkozta Staller Ilona az AC News-nak.

Staller Ilona, azaz "Cicciolina" Forrás: AFP/Roberto Barreti

A sztár el van keseredve, kilátástalannak látja a jövőt, ugyanakkor Olaszországban sem túl jó a helyzet, kezdenek elharapózni az indulatok. Tüntéseket szerveznek, sokan tönkremennek ebben a helyzetben, hiszen nem tudnak dolgozni.

Cicciolina folyamatosan erősíti immunrendszerét - rengeteg vitamint eszik és nagyon vigyáz az egészségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.