Pápai Joci Curtis-ről: „Én ott voltam mellette, amikor az elvonós időszaka volt”

Forrás: Origo -
barátság Pápai Joci Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és Pápai Joci régóta jó barátok, Joci akkor is a rapper mellett állt, amikor az nehéz időszakon ment keresztül, és segítette őt. A két sztár őszintén mesélt kapcsolatukról. 

Felröppent a hír, hogy megromlott a kapcsolat Curtis és Pápai Joci között. Egy rajongói kérdésre, miszerint a rapper fog-e a jövőben barátjával énekelni, Curtis azt válaszolta: „Joci sosem akar vele együtt dolgozni". Innen indultak a találgatások, hogy történt valami köztük.

Pápai Joci és Curtis régóta jó barátok. Forrás: Origo

A két zenész azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondták, ez csupán ugratás volt.
„Szeretünk viccelődni, ez mindkettőnk lételeme, de ha kell komolyra váltunk. Jocit régóta a barátomnak mondhatom, és azt gondolom, nem csak nekem, mindenki számára példaértékű lehet az élete. Sikeres a szakmájában, és emellett boldog, szerető családfő, nem gondolom, hogy ennél lehet kerekebb valami" – mesélte Curtis a Borsnak.

Pápai Joci pedig elárulta, akkor is Curtis mellett volt, amikor a sztár nehéz időszakon ment keresztül.
„Nálam a barátság ott kezdődik, hogy a bajban is ott vagyunk a másik mellett. Én ott voltam Atika mellett, amikor az elvonós időszaka volt, igyekeztem segíteni . Sosem azt néztem, hogy ő épp mit hogyan tesz az életében, nekem csakis az számít, hogy boldog legyen. Nem gondolom, hogy nekem bárkinek utat kéne mutatnom vagy bárkinek utat tudnék mutatni, én csak a szeretetemet és a támogatásomat tudom adni a barátaimnak" – árulta el Joci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.