Köböl Anitának szívügye lett az egyedülálló édesanyák sorsa

Forrás: Instagram / Köböl Anita -
anyaság gyermekvállalás Köböl Anita egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anitának fél éves kislánya a legfontosabb a világ. Azt viszont próbára teszi, hogy egyedül kell szembesülnie az anyagi és lelki megpróbáltatásokkal.

Köböl Anita egyedül neveli kislányát és megdöbbent azon, hogy hány édesanya kerül még önhibáján kívül hasonló helyzetbe. Ezért úgy döntött, hogy blogjában és közösségi oldalán is többet fog foglalkozni ezzel a témával, hogy támogassa a vele hasonló helyzetben levő édesanyákat.

Köböl Anita Forrás: Instagram / Köböl Anita

A műsorvezető anyagilag is magára maradt, családja az egyetlen támasza. Ezért kénytelen dolgozni a baba mellett, ami azonban lelkileg nagyon megviseli. Tavaly még egy szertartásvezetői tanfolyamot is elvégzett, hogy több lábon állhasson.

"Fáj, hogy lemaradok egy-egy pillanatáról, holott tudom, ezt is az ő érdekében teszem. Léna persze ebből az egészből mit sem érez, mosolygós, kiegyensúlyozott, tüneményes baba és semmiért nem cserélném el ezt az életet, hisz hatalmas boldogság, hogy ő van nekem" - mesélte Anita.

A műsorvezető szerint nagyon fontos, hogy az egyedülálló édesanyák sorsáról nyíltan és nyitottsággal beszéljünk, mert ezt még mindig tabunak kezeli a társadalom.

"Még mindig nem beszélünk erről kellő nyitottsággal és valamiért inkább zavartsággal szembesülök, amikor szóba kerül az, hogy valakinek kisbabája van, de nincs párja. Sokan tévesen azt hiszik, ez csak bizonyos társadalmi státuszú alsó rétegeiben élő nőkkel fordulhat elő, de az én példám is mutatja, ez nem így van" – tette hozzá Anita, akinek szívügye lett a "single mom project".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.