A TV2 csinos műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna meghatódva mesélte el a közösségi oldalán, hogy egy új fejezet kezdődik a családja életében.

Lékai-Kiss Ramónában vegyes érzelmek dúlnak, mióta kisfia, Noé elkezdte a bölcsődét. Egyrészről nagyon büszke a kisfiára, amiért remekül vette az első napon az akadályokat, másrészt pedig nagyon nehéz elhinnie, hogy kisfia már egy igazi nagyfiú, akinek bizony el kell engednie a kezét.

Úgy tűnik, az új korszak sokkal jobban viselte meg a csinos műsorvezetőt, mint tündéri kisfiát, amivel kapcsolatban Instagram oldalán osztotta meg meghatódva gondolatait a követőivel. Noéról pedig egy irtó cuki fotót posztolt a szívhez szóló bejegyzés mellé.

"A fantasztikus hír, hogy én rosszabbul viselem, mint Noé. Ő választott magának jelet egy másodperc alatt , és amikor először elköszöntem, hogy megpróbáljuk, hogy veszi azt, ha nem vagyok jelen, akkor csak annyit mondott, hogy oké és adott egy puszit. Egyrészről brutál menő, hogy ilyen nagyfiú és ilyen egyszerűen történik a beszoktatás, másrészről azért eléggé kivagyok" - olvasható a bejegyzésben.