Harry herceg szerint ennek a színésznek kellene őt alakítania A korona című sorozatban

James Corden A Korona Damien Lewis Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg a népszerű komikusnak, James Cordennek árulta el, hogy ő szerinte melyik lenne a legalkalmasabb színész arra, hogy eljátsza őt A korona című sorozatban.

Harry herceg nemrég James Corden népszerű műsorában volt vendég, ahol többek között azt is elárulta, hogy ő megbarátkozott A korona című sorozat cselekményével, a királyi család többi tagja azonban kevésbé. Arról is beszélt, hogy szerinte, melyik színésznek kellene alakítania őt a sorozatban.

"Sokkal inkább nézem meg a sorozatot, mint hamis cikkeket olvassak a családomról, a feleségemről, magamról. A korona nyilvánvalóan fikció, és úgy értelmezed, ahogy szeretnéd" - árulta el Harry.

A herceg nagyon örülne, ha az ő karakterét Damian Lewis játszaná el, annak ellenére, hogy a színész tizennégy évvel idősebb Harry-nél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.