Őrfalvy Gusztáv élete egyáltalán nem volt zökkenőmentes, sportsérülése és szülei válása után elindult a lejtőn, 160 kg-osan depressziótól szenvedett és drogfüggő lett. Azonban nem adta fel a küzdelmet.

Őrfalvy Gusztáv karrierje ígéretes kapusként derékba tört, amikor 12 évesen térdszalag-sérülése abba kellett hagynia a futballt.

Ezzel párhuzamosan szülei elváltak, amit nagyon nehezen viselt. Depressziós lett és falási rohamokkal küzdött. Mindent megevett, amit maga előtt látott, aminek az lett a következménye, hogy elérte a 160 kg-os testsúlyt.

Hamarosan újabb mélypont következett az életében, amikor szerelmi csalódás miatt a drogokhoz fordult. Hat hónapig volt része az életének a heroin, végül megállj parancsolt magának és 160 kilósan úgy döntött, hogy életmódot vált és elkezd sportolni.

"Hat hónap alatt fogytam le 60 kg-ot (..) és ugye minden dagi gyereknek az az álma, hogy kockahasa legyen és én elértem, szerelmes lettem, visszahíztam 150-re, utána normális étkezéssel lefogytam megint és utána nyertem meg a fitness versenyt" - mesélt Guszti az Ébredj velünk reggeli műsorban.

Guszti mióta leszámolt függőségével, fiataloknak tart prevenciós előadásokat iskolában.