Romantika az Exatlonban: közel került egymáshoz a két bajnok - Videó!

Exatlon Hungary Szabó Franciska romantika egymásra találás Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Szabó Franciska komoly lábsérülést szenvedett a hét legfontosabb végjátéka során. A lányt mentő vitte el és csapattársai is nagyon aggódtak érte.

A cselgáncsozó bajnok, Szabó Franciska komoly sérülést szenvedett a csütörtöki végjáték során, így kérdéses, hogy tudja-e folytatni a versenyt. Az egyetlen jó dolog ebben a balszerencsében, hogy csapattársa Szabó Ákos nagyon felkarolta a lányt. Ágyba viszi neki a vacsorát, beszélgetéssel és öleléssel próbálja enyhíteni a lány testi-lelki fájdalmait.

Francinak nagyon jólesik, hogy meglátta Ákos aggódó és törödő oldalát és el is érzékenyült a beszélgetés közben. Ákos próbálta jól kezelni a helyzetet, bár elmondása szerint nem kommunikál jól ilyen téren. A versenyt igyekszik érzelem nélkül megélni, hisz a verseny az verseny, de a baráti viszonyok megnehezítik a helyzetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.