105 milliós vagyonát hagyta egy 6 éves kislányra a nyugdíjas férfi

Forrás: Shutterstock -
halál szex unoka öröklés nyugdíj kislány szexualitás nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idős angol férfi minden vagyonát egy hat éves kislányra hagyta. Mindenki azt hiszi, hogy a férfi megerőszakolta a gyermeket.

A fiatal nőt egész életében amiatt bántották, hogy feltehetőleg szexuális szolgáltatásaiért, kapta meg hat éves korában egy nyugdíjas férfi minden vagyonát, ami nem kevesebb, mint 105 millió Ft.

a kép: Illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő hiába próbálta tisztára mosni magát, rosszakarói továbbra is azzal vádolták, hogy bűnös tettei, vagy egy esetleges erőszak áll a nagy értékű örökség mögött. Újra eljött a pillanat, hogy a fiatal nő kiálljon magáért és elmondja, hogy mi is történt valójában.

"Egy kislány voltam, aki soha nem kért ilyesmit. Nem derült ki számomra, milyen a normális élet, és ez kínoz engem. Nem érte meg, mert annyi mindentől megfosztott. Szégyellek utcára lépni, mert az emberek folyamatosan pénzt kunyerálnak tőlem, még olyan férfiak is voltak az életemben, akik loptak a pénztárcámból. Undorítónak és értéktelennek érzem magam, mert sokan azt hiszik, szexuális viszonyért cserébe kaptam a pénzt. De mostanra besokalltam, és szeretném véglegesen tisztázni magam"

- írta a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.