"Ha nem teszem le a poharat, már nem is élnék" - Függőségéről vallott a legendás magyar együttes frontembere

Forrás: Facebook/Kalapács József -
Pokolgép (együttes) alkohol vallomás függőség cigaretta Kalapács József zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pokolgép egykori frontembere bevallotta, hogy majdnem meghalt egykori függősége miatt.

Kalapács József, a legendás Pokolgép egykori frontembre nem tagadja, hogy néhány évvel ezelőtt súlyosan alkoholproblémákkal küzdött. Úgy gondolja, hogy ha nem állt volna le időben az ivással, már nem is élne.

Kalapács József Forrás: Facebook/Kalapács József

"Szinte csak hétvégente ittam, de akkor annyit, hogy másnap arra sem emlékeztem, hogy egyáltalán buli volt, és utólag visszagondolva ez borzasztó, hisz az ember azért bulizik, hogy jól érezze magát, ha nem is emlékszik rá, akkor ott már nagy a baj" – mesélte a Blikknek Kalapács, aki először a cigaretta iránti vágyát tudta legyőzni. Ebből és párja támogatásából erőt tudott meríteni, hogy az alkoholra is nemet tudjon mondani.

"Sajnos a környezetemben sok alkoholos leépülést néztem végig és már felismertem a jeleket, milyen az, ha közeleg a vég. Az biztos, hogy ha akkor nem teszem le a poharat, ma nem ilyen állapotban lennék. Talán nem is élnék. Sosem késő váltani, és nem akaraterő, csupán maga az akarat kell hozzá" – jelentette ki a zenész

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.