Lebukott! Titokban filmezett zuhanyzó nőket egy diák az egyetemen

Forrás: Shutterstock -
filmezés diák perverz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Doyun Kim számos videofelvételt készített nőkről a manchesteri egyetem környékén, miközben vásároltak, felszálltak a buszra, beszálltak egy liftbe vagy épp diákpartikon vettek részt.

Doyun Kim akkor bukott el, miután a közös zuhanyzóban megpróbált elrejteni egy telefont egy fekete szemetes táskák mögé, egy diáktársa viszont észrevette ezt. Kiderült, hogy körübelül 20 nőt videózott le különböző helyzetekben, volt, akinek a szoknyája alá is befotózott. A lányokat sokkolta az eset, nem nézték ki a laza srácból, hogy ilyenre vetemedne - adta hírül a Daily Mail.

20 lányról készített titokban felvételeket a 21 éves srác Forrás: Shutterstock

A videókon négy áldozatot sikerült beazonosítani, közülük az egyik lány az eset kiderülése óta mindenhol kamerákat keres. A másik áldozat egyszerűen nem hiszi el, hogy Kim képes volt erre, dühös és csalódott.

A 21 éves srác végül megúszta a börtönbüntetést, viszont a bíróság 36 hónapnyi közösségi munkával büntette, és 220 órát térítésmentesen kell segédkeznie egy szexuális zaklatókkal foglalkozó programban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.