Mély kapcsolat volt Dobó Kata és Andy Vajna között, a színésznő elárulta, nagyon sok lelki támogatást kapott volt párjától még a szakításuk után is.

Sokakat meglepett a hír anno, hogy Andy Vajna és Dobó Kata egy párt alkot, de az is, amikor a színésznő feladta amerikai karrierjét, és szakított kedvesével.

„Nagyon-nagyon szerettem Andyt, de úgy éreztem, kifutott ez a dolog a mi nyolc évünk alatt, így nem tudok tovább benne maradni ebben a kapcsolatban. Azt reméltem, hogy tartogat még az élet számomra mást, többet, jobbat" - mondta el Kata az Erősebb Igen című YouTube-sorozatban.

Dobó Kata őszintén mesélt Andy Vajnával való kapcsolatáról.Fotó: Szabó Gábor - Origo

Andy Vajna a színésznő karrierjét is támogatta amikor kiköltöztek az Egyesül Államokba, csakhogy mégsem jött össze a nagy áttörés.

„Tudtam, hogy dolgozni szeretnék a szakmámban és annyira nem akartam kilépni a komfortzónámból, hogy ezt a pincérkedés mellett tegyem meg Amerikában, hátha sikerül... Hanem inkább hazajövök és ott folytatom, ahol abbahagytam. Kívülről úgy lehetett látni, bátor döntés volt eljönni, sokszor megkaptam, hogy egy ilyen kapcsolatot nem hagy ott az ember. De jól döntöttem. Tudtam, hogy át kell mennem azon az ajtón, bár nem tudtam, mi vár ott. Egyébként nem volt ez fenékig tejfel, mert nagyon nehezen fogadott vissza a szakma, de nem hagytam magam" – mesélte Kata.

Ám kapcsolatuk ezután is nagyon szoros volt, a sztár sokszor kikérte a fontosabb döntéseknél Andy véleményt, akire midig számíthatott.