Óriásit nőttek Britney Spears kamasz fiai - Fotó

anyaság család Britney Spears énekesnő kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears fiai szó szerint anyjuk fejére nőttek.

Alig néhány hete mutatták be a Framing Britney Spears dokumentumfilmet. A 39 éves énekesnőről kiszivárgott, hogy mélyen befolyásolva van, bár erről ő maga sosem nyilatkozott. Britney Spears két fiú édesanyja, Jayden 14 éves, Sean Preston pedig már 15.

Jelenleg Britney és exe, Kevin Federline 30-70 százalékban osztoznak a férfi javára, de az énekesnő nagyon szeretne ezen az arányon változtatni. Március elején a büszke anyuka mutatta meg, hogy néznek ki most fiai.

„Őrület, hogy repül az idő! A fiaim már ilyen nagyok! Tudom, tudom, hogy minden anyukának nehéz látni, milyen gyorsan nőnek a gyerekei.

Szerencsés vagyok, mert a két babámból nagyszerű, kedves úriember lett. Úgy tűnik, hogy valamit jól csináltam... Mostanában nem posztoltam fotót a gyermekeimről, mert olyan korban vannak, amikor próbálják megtalálni önmagukat kitalálni, hogy kik is ők, ezt pedig maximálisan megértem..."

– írta az énekesnő, akinél már most magasabbak fiai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.