Rendőrségi ügy lett Gáspár Evelin szakításából - börtönbe kerülhet exe

zsarolás ex Gáspár Evelin botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin exe képtelen túltenni magát szakításukon, odáig fajult a dolog, hogy a férfi titokban készített meztelen fotókkal zsarolta meg a lányt.

Gazsi Boldizsár is megszólalt az ügyben, aki azt állította, hogy Evelin az unoktestvérével csalta meg, de ő még mindig szereti a lányt. A két család is egymásnak esett, Boldizsár apja megfenyegett Evelint, hogy lefejezi az egész családot, a fejüket pedig a kerítésre tűzi.

Evelin azt nyilatkozta, hogy nem nyugszik addig, amíg a fiú bölrtönbe nem kerül. Amire ráadául minden esély megvan, mert Boldizsárnak van vaj a füle mögött. Evelin azoknak a nőknek is szeretne erőt adni, akik bántalmazó kapcsolatban élnek.

Gáspár Evelin Forrás: Instagram

A család ügyvédje szerint van esély arra, hogy börtönt kapjon a fiú a jogsértés miatt, mivel ez egy sokkal komplexebb ügy, minr aminek látszik. Az önmagában polgári jogi kérdés, hogy Boldizsár privát fotókat osztott meg a lányról, ha viszont Evelin emiatt elesik reklámbevételtől, esetleg munkáktól, az már kártérítési per tárgya - írja a Bors.

A legkomolyabb ügy viszont az, hogy Boldizsár édesapja lefejezéssel fenyegetőzött, ott akár súlyos büntetés is kilátásba helyezhető, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. Ráadásul volt már rendőrségi ügye Boldizsárnak, ami nem könnyíti meg a helyzetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.