Hihetetlen: túl sok pénzt keres szexi fotóival az anyuka, ezért inkább elosztogatja

szexi fotó pénz anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyerekes édesanya szexi fotóit árulta az interneten, amiért fiait kirúgták a katolikus iskolából. A nő most annyi pénzt keres, hogy azt sem tudja, mit kezdjen vele.

Crystal Jackson eleinte csak a házasságát szerette volna felpezsdíteni szexi fotóival, ám később elkezdte azokat az OnlyFans nevű oldalon árulni. Csakhogy ez kiderült abban a katolikus iskolában, ahová három fia járt. Ezért pedig mindegyik gyereket kicsapták, a család ezzel került a médiába.

Csakhogy az anya azután olyan népszerű lett, hogy azóta temérdek pénzt keres a dögös képekkel. Nagyjából havi 150 ezer dollár jön be neki, ami közel 45 millió forint.

A nő egyszerűen már nem tud mit kezdeni a temérdek pénzzel, mivel továbbra is szerény körülmények között élnek. Nem rég vett egy használt Mercedest, de új autóra nem szeretne költeni.

„A bevételem egy részét eladományozom, mert nekünk nincs szükségünk ennyi pénzre. Valamit viszont kezdenem kell vele. Nem magamtól fordultam a médiához, aminek köszönhetem a sok pénzt, de éppen ezért, nem jó érzés, hogy ennyi van" - mondta Crystal a LadBible nevű portálnak.

Egyébként azóta kiderült, hogy az iskola több tanulójának is megtalálható az édesanyja az OnlyFans-en, csakhogy azokat a diákokat nem rúgták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.