Boldogság utca 100. címmel debütált Wolf Kati új dala, mely a szerelmi csalódásokról szól. Wolf Kati nemrég vált el férjétől 20 év házasság után, de már újra randizik. 

Wolf Kati új slágere egy szerelmes dal, gyönyörű szövege egy szakítást dolgoz fel, aminek pont az a lényege, hogy bárki tudjon vele azonosulni. Ennek kapcsán jegyezte meg a Life TV Ébredj velünk! egyik műsorvezetője, Holdampf Linda, hogy „Jól tudjuk, hogy te egy boldog párkapcsolatban élsz?". Az énekesnő nem adott konkrét választ a kérdésre, mint az interjúból kiderült, nem szeret magánéletéről beszélni, nem akarja, hogy emberek az ő magánéletéről sztorizgassanak.

Amikor boldog vagy, az rád tartozik, neked kell megélned. Ha baj van, akkor meg nem nyavalyogsz. Nem gondolom, hogy ezeket oda kellene tenni a címlapokra. Beleizzadok, ha valaki azt olvassa, az én lelkemben mi van"

- nyilatkozta a népszerű énekesnő.

Wolf KatiForrás: Wolf Kati/Instagram

Kati megérti, ha valaki kirakja a boldogságát vagy bánatát a címlapokra, de tőle ez nagyon távol áll. Válásáról is csak egyszer mesélt rajongóinak, de akkor is hetekig fogalmazta a szöveget. Wolf Kati nemrég nyilatkozott arról, hogy újra randizgat, de gyermekeinek csak akkor fog bemutatni valakit, ha már komolyabbra fordul a dolog.