Félelemben él Vajna Timi: "Fényes nappal egyszerűen lelövik az embert"

Vajna Timi lövöldözés félelem Amerika Beverly Hills
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a környéken, ahol él, több lövöldözés és rablás is történt az elmúlt napokban.

Bár Vajna Timi jó környéken él Amerikában, az elmúlt napokban több veszélyes szituáció is lezajlott. Legutóbb épp abban az étteremben lövöldöztek és raboltak, ahova ő is sokszor ellátogat.

„Fényes nappal egyszerűen lelövik az embert egy Rolex óráért Beverly Hillsben. Ebben az étteremben én is voltam már többször. Az egyik legforgalmasabb helyen van, tele térfigyelő kamerával. Hihetetlen. Na meg Lady Gaga kutyasétáltatója is... Szörnyű, és szerintem ez csak egyre rosszabb lesz"

– panaszkodott Timi az Instagram-oldalán.

„Beverly Hillsben sem lehet járkálni, mert az emberben félelmet keltenek a csoportokban mászkáló, szétfüvezett, kapucnis alakok, akiket a maszk miatt meg sem lehet később találni."

-írta Andy Vajna özvegye.

Forrás: Instagram/timeavajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.