Curtisnél betelt a pohár: "Ne kelljen már magyarázkodnom minden senkiházinak"

fotó Kiakadt rajongók család Curtis nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtist letámadták a rajongói, amiért nem ő vitte el kisfiát, Doncsit nőnapozni tegnap. A rapper azonban nem hagyta szó nélkül az őt ért rágalmakat.

Curtisről köztudott, hogy nem az a fajta ember, aki mindenkinek meg akar felelni. A rapper saját belátása szerint éli az életét és nem hagyja szó nélkül, ha valaki kérdőre vonja a tetteit.

Tegnap a követői közül sokan támadták amiatt, hogy kisfia Doncsi édesanyjával ment el nőnap alkalmából felköszönteni a család és a közeli ismerősök hölgy tagjait.

"Hogy a volt feleségem egyedül vitte el nőnapozni a fiamat, azért van, mert nekem délelőtt munkám volt! Azért dolgozom, hogy a fiam ne szenvedjen hiányt ezután sem semmiben"

- magyarázta Instagram-posztjában Curtis.

Hosszú bejegyzésében kifejtette, hogy kisfia édesanyjával közösen döntöttek úgy, nélküle mennek el Doncsival nőnapozni. A virágokat azonban Curtis vásárolta meg.

"Ne kelljen már magyarázkodnom minden senkiházinak de tényleg! Itt mindenki minta anya meg minta apa?"

- zárja le a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.