Megható történet: túlélte a kiskutya a lakástüzet, 2 hét után találtak egymásra gazdijával

kiskutya lakástűz túlélés csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dino Rasera mindent elveszített, amikor leégett a lakása, melyben édesapjával és két kutyájával élt. Ők még ki tudtak menekülni a lángoló lakásból, de az egyik kiskutyát, Marble-t sehol sem találták.

Február 13-án tűz ütött ki Dino Rasera lakásán, ő és édesapja aludtak és csak a kopogásra ébredtek fel. Ennek köszönhetően még ki tudtak menekülni a lángoló lakásból, az 1 éves csivavát, Marble-t azonban sehol sem találták - írja a Fox News.

Pár napra rá Rosera még mindig nem találta a kutyust és már kezdett lemondani róla, amikor is azt álmodta, hogy Marble fut felé a lakás közelében. Felébredt és tudta, hogy a kutya életben van. Aznap éjjel az aggódó gazdi mindenhova kiposztolta kedvence fényképét és arra kérte az embereket, hogy segítsenek neki megtalálni Marble-t.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/(c) Jupiterimages/Jupiterimages

Szombat reggel aztán csoda történt, valaki meglátta a kis csivavát a legégett lakás ablakában. Barátai azonnal értesítették Dinót, hogy megtalálták a kutyust. Tűzoltók segítségével sikerült Marble-t kimenteni, aki két hétig a lakásban rekedt.

- mesélte Dino.

A férfi nagyon hálás a segítő közösségnek, mert nélkülük valószínűleg nem találtak volna újra egymásra kiskutyájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.