Dino Rasera mindent elveszített, amikor leégett a lakása, melyben édesapjával és két kutyájával élt. Ők még ki tudtak menekülni a lángoló lakásból, de az egyik kiskutyát, Marble-t sehol sem találták.

Február 13-án tűz ütött ki Dino Rasera lakásán, ő és édesapja aludtak és csak a kopogásra ébredtek fel. Ennek köszönhetően még ki tudtak menekülni a lángoló lakásból, az 1 éves csivavát, Marble-t azonban sehol sem találták - írja a Fox News.

Pár napra rá Rosera még mindig nem találta a kutyust és már kezdett lemondani róla, amikor is azt álmodta, hogy Marble fut felé a lakás közelében. Felébredt és tudta, hogy a kutya életben van. Aznap éjjel az aggódó gazdi mindenhova kiposztolta kedvence  fényképét és arra kérte az embereket, hogy segítsenek neki megtalálni Marble-t.

A kép illusztrációForrás: Getty Images/(c) Jupiterimages/Jupiterimages

Szombat reggel aztán csoda történt, valaki meglátta a kis csivavát a legégett lakás ablakában. Barátai azonnal értesítették Dinót, hogy megtalálták a kutyust. Tűzoltók segítségével sikerült Marble-t kimenteni, aki két hétig a lakásban rekedt. 

Nem tudtam elhinni. Elkezdtem sírni. Fantasztikus volt.."

- mesélte Dino.

A férfi nagyon hálás a segítő közösségnek, mert nélkülük valószínűleg nem találtak volna újra egymásra kiskutyájával.