Iszak Eszti szerelme rengeteg félreérthető üzenetet kap: "A nők olyanokba mennek bele, hogy hú"

üzenetek Gyurta Dániel Life TV Bréking kapcsolat Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető elárulta, hogy mióta párjával, Gyurta Danival nyilvános a kapcsolatuk sokkal kevesebb üzenetet kap idegen férfiaktól, mint előtte. Ezzel ellentétben sportoló szerelme azóta is rengeteg ajánlatot kap a nőktől.

Iszak Eszti nagyon boldog és kiegyensúlyozott sportoló párja, Gyurta Dániel oldalán. A Life TV-n futó Bréking című műsorban arról mesélt, hogy mióta felvállalták a kapcsolatukat 20 százalékra esett vissza az üzenetek száma, amit kapott idegen férfiaktól, ahhoz képest, ami tavaly volt.

Iszak Eszti szerelme rengeteg üzenetet kap ismeretlen hölgyektől Forrás: Insta - Iszak Eszti

"Egyébként a legdurvább, hogy neki sokkal több nő ír, mint nekem férfi. A nők olyanokba mennek bele, hogy huhh. Én nekem most az a tapasztalatom, hogy a nők még azután is írják a privát üzeneteket, hogy kiderül, hogy valakinek van párja, sőt" - nyilatkozta Eszti.

További részletek ma este a LifeTV műsorán, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.