Micsoda átalakulás! 17 kilót fogyott Tolvai Reni

életmód fogyókúra Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nem volt egyedül azzal Tolvai Reni, hogy tavaly, a pandémia kezdetén unalmában a konyhában tett-vett. A finom falatok az alakján is nyomot hagytak, és ezzel együtt hamar jött a felismerés is – erről is mesél az énekesnő a holnap megjelenő HOT! magazinban.

"Volt egy pont, amikor rájöttem, hogy ha valamikor, most van időm sportolni és egészségesen étkezni is. Egy kedves ismerősöm segítségét kértem, aki orvos és táplálkozási tanácsadó. Szerencsére nincs ételérzékenységem, és nem vontam meg a szervezetemtől semmit, de grammra pontosan és adott időben étkezem. Minden a mennyiségen és az időzítésen múlik!" – mondja a lapban az énekesnő, aki 17 kilótól szabadult meg.

Tolvai Reni Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Reni harcáról és terveiről a friss HOT!-ban olvashattok, a magazint akár digitális formában is megvásárolhatjátok, a digitalstand.hu/hot oldalon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.