Ezért tűnt el napokra Gömöri András Máté és Polyák Lilla, miután kiderült, hogy összejöttek

Gömöri András Máté Life TV Bréking Polyák Lilla kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész, Gömöri András Máté a Life TV-n futó Bréking című műsorban fedte fel Lillával való eltűnésének az okát.

Gömöri András Máté a Bréking legfrissebb adásában elmesélte, hogy miért tűntek el kapcsolatuk elején a nyilvánosság elől szerelmével, Polyák Lillával.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté elmenekült a nyilvánosságtól, mikor kiderült, hogy együtt vannak Forrás: Gömöri András Máté - Instagram

"Amikor összejöttünk a Lillával, én azért tűntem el vele, rögtön azután, hogy egy premieren együtt jelentünk meg és tudtam, hogy ez neki lesz nehezebb, ez neki lesz egy bonyolultabb folyamat, a gyerekek miatt, az egész helyzet miatt. Ahogyan ezzel előhozakodtunk, én rá másnap elindultam vele három napra Prágába és mondtam, hogy a telefonjainkat kikapcsoljuk letesszük ls elmegyünk Prágába" - magyarázta Máté.

További részletek ma este a LifeTV műsorán, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.