HOT! magazin párkapcsolat férfi Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda több mint két éve él szingliként. Adódik a kérdés, hogy milyen partnert képzel el maga mellé. A holnap megjelenő HOT!-ban erről is mesél az ügyvéd.

"Rájöttem, hogy van bennem valami kettősség. Fontos számomra, hogy szellemileg és egzisztenciálisan erőteljesebb legyen nálam, fel tudjak nézni az illetőre. Ugyanakkor mindent megteremtettem magamnak, sokrétű vagyok, mindenhez hozzá tudok szólni. Elsősorban a személyiségi jogokra specializálódott ügyvéd vagyok, de a közösségi életmódoldalamat is tudatosan építem.

Zimány Linda elárulta, hogy milyen férfira vágyik Forrás: Zimány Linda - Instagram

Szoktam mondani a fiúknak, hogy nem akarom egyedül megváltani a világot, de fontos, hogy a saját üzletemmel is foglalkozzak. Együtt kell megtalálnunk az egyensúlyt. Budapest olyan, mint egy kisváros, mindenki ismer mindenkit, ezért külföldön is nyitva tartom a szemem, de ez persze nem jelenti azt, hogy kizártam volna az itthoni ismerkedést!" – árulja el Linda.

Linda további részleteket is elárul magánéletéről, pasizási szempontjairól a holnap megjelenő HOT!-ban! Keressétek digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.