Köböl Anitát megváltoztatta az anyaság: "Félek a veszteségtől." - Videó

anyaság Köböl Anita egyedülálló anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anitának fél éves kislánya a legfontosabb a világon, az viszont próbára teszi, hogy egyedül kell szembesülnie az anyagi és lelki megpróbáltatásokkal.

Köböl Anita a várandósságának első pillanatában egyedül maradt és sok idő kellett neki ahhoz, hogy ezzel együtt járó kételyeket, nehéz és persze boldog pillanatokat megossza a közvéleménnyel. Ma viszont gondolatvezérré vált és sorstársainak próbál segíteni, szeretne hangot adni azoknak az élettörténeteknek, melyeket megírnak neki.

A műsorvezető a TV2 Mokka reggeli műsorában beszélt arról, hogy mennyi mindent megváltoztatott az életében az anyaság. Mások lettek a prioritások és más dolgok miatt aggódik, mint eddig.

Anita szerint évente 10.000 nő marad egyedül gyermekével. A nők igazi hősök, hisz 95%-uk akkor is a gyermek mellett dönt, ha nem áll férfi mellette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.