Elkelt a Tinder legnépszerűbb pasija - A karantén alatt talált rá a szerelem

társkereső Tinder társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tinder legnépszerűbb pasija már nincs fenn az alkalmazáson. A nagy lezárások közepette rátalált a szerelem, egy modellel jött össze, akivel két évvel ezelőtt találkozott először egy fotózáson.

Stefan Pierre-Tomlin volt a valaha legeredményesebb férfi a Tinderen - több mint 14 600 match-e volt, de a szerelem mégsem talált rá eddig.

Stefan két évvel ezelőtt egy fotózás alkalmával ismerkedett meg a litván modellel, Egle Damulyte-val, de a kapcsolatuk akkor még csak szakmai volt. Instagramon követték be egymást, így Stefan figyelmét egyre inkább felkeltette a csinos lány. Végül a koronavírus első hulláma után elhívta randizni és azóta egy párt alkotnak.

A férfimodellnek meglehetősen viharos volt a szerelmi élete, míg az első hullám alatt fel nem regisztrált a Tinderre, ahol bár rengeteg match-e lett, mégsem tudott senkivel komoly kapcsolatot kialakítani.

Stefan nagyon örül annak, hogy párját végül nem egy társkereső alkalmazáson, hanem a való életben találta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.