Elhunyt barátnője üzent Molnár Anikónak - az üzenetet egy halottlátó olvasta fel - Videó

halál barátnő videó Molnár Anikó segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó életében nagy szerepet játszik a spiritualitás. Úgy érzi, elhunyt barátnője lett az őrangyala, aki fentről vigyáz rá.

Egy angyalterapeuta szerint mindenkinek van egy saját őrangyala, aki egész életünkön keresztül segít nekünk, és vigyáz ránk. Vannak ,akik ijesztőnek gondolják, mások csodának élik meg a védelmező lények létezését, akik ha kell az életünk megmentésére is képesek.

Molnár Anikó számára nagyon fontos a spiritualitás. Még az apró hétköznapi dolgokban is gyakran kéri őrangyala segítségét, aki van, hogy még parkolóhelyet találni is segít a hírességnek.

Anikó úgy hiszi, elhunyt barátnője mentette meg az életét, amikor egy balesetben veszélybe került. A sminktetoválóként dolgozó, egykori Nagy Ő-nek még egy üzenetet is hagyott az angyala, amit egy halottlátó adott át Anikónak.

"Ültem és nem hittem el, mert annyiszor mondta nekem Zsuzsi azt a mondatot. Akkor azt mondtam, hogy egészen biztos, hogy ő is egy angyal az életemben és vigyáz rám. Majd elkerülhetetlen lett volna egy ütközés, de valahogy mégis megúsztam ezt a dolgot."

- mondta Anikó a TV2 Tényeg Plusz című műsorában. Szinte biztos benne, hogy Zsuzsi mentette meg a halál torkából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.