Ismét betámadta lányát: Meghan Markle édesapja nem tudja visszafogni magát

Forrás: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese -
Oprah Winfrey Thomas Markle Meghan Markle botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy port kavaró Oprah Winfrey-interjú után Meghan Markle-t ismét csúnyán támadja az édesapja.

Thomas Markle már nem először áll bele lányába és annak férjébe, Harry hercegbe. Akkor is hatalmas vita robbant ki közöttük, amikor a házaspár bejelentette, hogy a királyi családtól távol, külön utakon folytatják tovább életüket.

Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és amerikai felesége, Meghan Markle sussexi hercegnő Forrás: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese

Az apa most az Oprah Winfrey-nek adott interjú után sem tudta türtőztetni magát.

"Mindnyájan követünk el hibákat. Soha nem árultam zsákbamacskát. Persze megbántam, hogy 2018-ban paparazzikkal üzleteltem, hogy pénzért cserébe képeket készítsenek rólam. De senkim sem volt, hogy segítsen, senki nem gondoskodott rólam. Aztán kikerült egy cikk, amelyben az állt, hogy Harrynek és Meghannak segítenie kellene rajtam, de ők megtagadták ezt. Bocsánatot kértem mindezért. Ma is ezt teszem. Ahogy mondtam, mindenki követ el hibákat, de én soha nem öltöztem fel úgy, mint Hitler"

- mondta Markle minden bizonnyal arra utalva, amikor 2005-ben megjelent egy fotó, melyen Harry herceg náci egyenruhában volt látható.

Mindemellett Thomas Markel azt sem titkolja, hogy nem fog leállni, amíg lánya újra szóba nem áll vele. Hiszen elmondása szerint ő csak azért fordul a sajtóhoz, hogy újra hallhasson lánya és családja felől – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.