Elképesztő: Schmuck Andor miatt lett teljesen kopasz a neje – Fotó

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
kopasz haj Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor és neje jelenleg mindketten teljesen kopaszak. A sztár elárulta, sajnos az ő hibájából kellett Eszternek megszabadulnia a hajától, ezért ő is követte a példáját.

Kopasz fejjel pózol Schmuck Andor és felesége Eszter. Elképesztő, ami velük történt.
Schmuck Andor gyönyörű felesége még a bezárások előtt elment egy fodrászhoz, aki azonban leégette a haját.

„A balszerencsés nap eleje úgy kezdődött, hogy Eszter haját leégette a fodrász. Miután hazajött, úgy döntött, nem nézni az eredményt, inkább rövidebbre vágatja. Nem akart vállig érőt, az neki nem tetszett, így azt kérte tőlem, vágjam le neki nagyon rövidre. Nos, neki is láttam, a hajának, de nem figyeltem, hogy milyen méretre van állítva a hajvágógép" – mesélte Andor a Borsnak.

Sajnos így már nem maradt más választásuk, le kellett tolni az egészet.
„Amikor belenyírtam, láttuk, hogy a nullás fokozatra volt állítva. Már nem volt visszaút, le kellett nyírni teljesen nullásra az egész haját. Mi közben nagyon sokat nevettünk, hisz nem sűrűn fordul ilyen elő az emberrel" – folytatta a történetet a sztár, aki a „kis" baki után úgy döntött, ő is kopaszra nyírja a saját fejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.