Azt hazudta a rendőr, hogy a testvére haldoklik, hogy kivehessen 30 nap szabit

Forrás: Thinkstock -
szabadnap rendőr hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, amit egy brit rendőr csinált: azt hazudta, hogy a testvére haldoklik, hogy kivehessen 30 nap szabit. Majd később azt is beadta főnökének, hogy elhunyt a testvére.

Callum McIntyre nem volt éppen a munka hőse, a rendőrként dolgozó brit férfi ugyanis minden bevetett, hogy extra szabadnapokat kapjon.

Egész egyszerűen azt hazudta főnökének, hogy a testvére halálos beteg, és ápolnia kell. Így el is engedték három hónap alatt 30 nap szabadságra. Ezután azt füllentette, hogy a testvére elhunyt.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Később azonban kiderült, hogy hazudott, amikor kérdőre vonták, nem is tagadta. Ráadásul fény derült arra is, hogy azon a nyáron elfelejtett jelenteni egy komoly bűnesetet. Egy nő telefonált a rendőrségre, McIntyre fogadta a hívását. Az áldozat bejelentette, hogy egy éles tárggyal megfenyegették, és azt mondták, savat öntenek az arcába. Ám a rendőr letette a telefont, de semmit nem csinált ezután.
McIntyre végül 2020 februárjában otthagyta a rendőrséget – írta a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.