Ez a nő már több mint 100 állatot levadászott, ez a hobbija

állat vadászat fegyver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen a függője a vadászatnak a 35 éves nő, már több mint 100 állatot lőtt le. Azt mondja, neki ez megnyugtató érzés.

A mozdonyvezetőként dolgozó Erica Egonssonnak nő létére különös hobbija van: rajong a vadászatért. A 35 éves nő mindig szerette az állatokat, és vadgazdálkodási diplomát szervezett.
2018-ban kezdett vadászni barátjával, Patrikkal miután megvették második kutyájuk. Azonnal megszerették a sportot.

Erica kutyáival járja az erdőket. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com/@ericavictoria.e/Mediadrumworld.Com/@Ericavictori

Erica képes reggeltől estig az erdőt és a mezőket róni abban a reményben, hogy elejt egy szarvast vagy egy vaddisznót. Heti két három napot is vadászik, mert számára ez megnyugtató, kutyái pedig mindig elkísérik őt.

Tavaly Finnországban a nő fókákra is vadászott, mivel a populáció túlszaporodott, így ez a tevékenység hasznosnak számít.

Erica bevallotta, minden egyes állat elejtésénél lelkiismeretfurdalása van. Ám úgy érzi nem szeretne lemondani a hobbijáról. Reméli, hogy tízéves fia majd a nyomdokaiba lép.

A 35 éves nő heti háromszor is eljár vadászni. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com/@ericavictoria.e/Mediadrumworld.Com/@Ericavictori

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.