Gáspár Evelin őszinte vallomása: Néha olyan önbizalom romboló az apám

Gáspár Győző vállalkozás család Gáspár Evelin önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új vállalkozás beindításán dolgozik a Gáspár család, de Evelin egy kicsit megtorpant a kihívások előtt. A Evelin úgy érzi, hogy  édesapja rombolja az önbizalmát, ami sokszor elveszi a kedvét.

Gáspár Győző és családja egy cukrászat elindításán ügyködik, azonban nem megy mindig minden zökkenőmentesen. A Life TV-n futó Van életünk című reality-ben Evelin elárulta, hogy édesapja sokszor rombolja az önbizalmát, ami olykor elveszi a kedvét a további folyamatoktól.

"Tényleg néha annyira önbizalom romboló apum, hogy én teljesen kiakadtam (..) úgy voltam vele, hogy nekem mi keresnivalóm van itt?!" - magyarázta Evelin, aki végül határozottan odaszólt a családjának.

"Szerintem apa, én itt hagylak titeket és majd hazajöttök busszal vagy Béla hazahoz titeket, mert ti az én kocsimba nem fértek be"

- jelentette ki Győző idősebb lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.