Nézd meg, hogy másodállásban mivel foglalkoznak a hollywoodi hírességek - Galéria

Fotó: AFP -
hírességek galéria munka állás több
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hollywoodi híresség számára fontos, hogy a vörös szőnyeg és a rivaldafény melett több lábon álljanak. Most megmutatjuk, mivel foglalkoznak, mikor nem a mozivásznon szerepelnek.

A pandémia megjelenése óta még inkább fontos, hogy több lábon álljon az ember és próbálja meg elkerülni azt, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön. Ez nemcsak a civil emberek számára alapvető, hanem a világhírű sztárok között is akadnak néhányan, akik megfontoltan fektetik be a megtakarított pénzüket.

Sandra Bullocknak például saját péksége van, a színésznő ugyanis társtulajdonosa a texasi "Walton's Fancy and Staple" nevű pékségnek, ahol isteni süteményeket és pékárukat vásárolhatnak az arra járók.

Matthew McConaughey a színészet mellett egyetemi professzorként is keresi a kenyerét. 2019 óta tanít a Texasi Egyetemen forgatókönyvírást a Rádió-Televízió-Film tanszék hallgatóinak.

További hírességeket másodállásainak megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériát!

Fotó / AFPhttp://unilife.hu/szabadon/galeria/20210218-hiressegek-masodallasai-1.htmlmiddleon1100825

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.