Plasztikai beavatkozáson esett át Megyeri Csilla - saját zsírjával kezelték

zsír plasztikai beavatkozás arcbőr Megyeri Csilla bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Megyeri Csilla nemrég egy magánklinikáról jelentkezett be. Bár nem akarta megosztania a rajongóival a látogatás okát, mivel sokan felismerték, így nem rejtőzködik tovább. Elárulta, hogy plasztikai beavatkozáson esett át, amely során saját zsírjával kezelték az arcbőrét.

Megyeri Csilla hosszú évek óta küzd pattanásos, problémás bőrével, amelyek az évek múlásával sajnos nem tűntek el nyomtalanul az arcáról. Évekig tartó félrekezelés után úgy döntött, hogy plasztikai sebészhez fordul.

"Tinikoromban rettenetesen pattanásos voltam, de nem azzal az általános, fiatalkori pattanásos bőrrel küszködtem, ami a tinédzserekre jellemző, hanem sokkal durvább problémám volt.

Gyakorlatilag nem volt olyan felület az arcomon, amit ne borítottak volna be a gyulladt pattanások. Sajnos, akkor nagyon félrekezeltek, két hétig be volt gyulladva, besebesedett, fel volt dagadva az egész fejem, borzasztó látvány volt. Ma már tudom, hogy rögtön bőrgyógyászhoz kellett volna fordulnom, és akkor megúsztam volna azt a sok csúnya heget, ami visszamaradt, és ami egészen idáig nagyon zavart"- mesélte a Blikknek Csilla.

Később kiderült, hogy hormonális probléma áll a gyulladt pattanások mögött, amire erős gyógyszereket, fogamzásgátlót írtak fel neki. A gyulladás ennek köszönhetően eltűnt, azonban a csúnya hegek megmaradtak.

"Rettenetesen szégyelltem a bőröm, de szerencsére rátaláltam dr. Tizedes György plasztikai sebészre, aki megnyugtatott, hogy ennyi év után is van gyógyír a problémámra. Még tavaly szeptemberben kértem időpontot a beavatkozásra. A jelenlegi pandémiás helyzetben a lehető legkevesebbet mozdulok ki otthonról, így a műtét utáni felépülést is segíti, hogy ritkán megyek ki" - magyarázta Csilla.

Csilla arcán speciális beavatkozást végzett a plasztikai sebész:

a hasáról szívtak le egy kevés mennyiségű zsírt, amit a levett vérével összekevertek (ez egy zsír őssejt és vérlemez-plazmafehérje szuszpenzió), az így kapott töltőanyagot pedig egyenként az arcbőrén található hegekbe fecskendezték.

"Még duzzadt és lila az arcom, de szemmel látható, hogy a hegeim szerencsére eltűntek. Lett volna még egy lézeres megoldás, amelynek során tulajdonképpen leégették volna a bőröm kritikus rétegeit, én azonban inkább a feltöltés mellett döntöttem. Nem bántam meg, remélem, pár nap múlva lemegy a duzzanat is, és végre visszakapom a szép bőröm" - bizakodik Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.