Ahogyan mi is beszámoltunk róla, nemrég bombaként robbant a hír, hogy Vajna Tímea és milliárdos szerelme, Zoltán szakítottak. Úgy tűnik azonban, hogy nem bírták sokáig egymás nélkül, az özvegy egyik barátnője szerint újra egy párt alkotnak.

Andy Vajna halála után úgy tűnt, hogy Vajna Timire rátalált a szerelem és boldog kedvese, Zoltán oldalán. Az özvegy egyik barátnője azonban elárulta, hogy a kapcsolatuk az kezdetek óta nagyon viharos, így nem csodálkozik, hogy nemrég a szakítás mellett döntöttek, majd most, rövid idő után, újra megpróbálják együtt.

"Már többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tud azonosulni Timi viselkedésével, megnyilvánulásaival. Szerinte Timi sokszor felelőtlenül, meggondolatlanul cselekszik, ráadásul az ő megkérdezése nélkül oszt meg magáról intim, majdnem meztelen fotókat. Ha Zoli ezt szóvá teszi, Timiről vagy lepereg, vagy jól össze vesznek" - mesélte a Story magazinnak a barátnő.

"Mindig ugyanazon megy a vita, Timi Instagram-fotóin, a közösségi médiában való szereplésein, de anno ez Andynek sem tetszett. Ő is sokszor szóvá tette a feleségének, hogy provokatív fotókat posztol."

A közösségi oldalra közzétett fotók mellett a gyerekkérdés is állandó vitatéma közöttük.

"Timi nem biztos abban, hogy szeretné, Zoli viszont igen. (...) Tipikusan se vele, se nélküle kapcsolat az övék. (...) Egyszer gyereket terveznek, másszor pedig meg tudnák fojtani egymást egy kanál vízben. (...) Időzített bomba a kapcsolatuk" - árulta el Vajna Tímea barátnője.