Schobert Norbi elárulta, mi okozhatta Réka édesanyjának halálát

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
halál Rubint Réka gyász Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, tragédia történt a Schobert családban. A hétvégén Rubint Réka édesanyja váratlanul elhunyt, családja és a mentősök órákon át próbálták megmenteni az életét, de hiába.

Rubint Réka édesanyja a család otthonában esett össze, életét sajnos már nem tudták megmenteni. A mentők kiérkezéséig Schobert Norbert és Norbika próbálták újraéleszteni.

Réka a minap közösségi oldalán vallott legmélyebb érzéseiről, Norbi pedig a Blikknek nyilatkozott a történtekről.

"Ennél kegyetlenebb halál nincs, hogy a lánya, az unokái végig kell ezt nézzék, hogy próbálnak segíteni, de nem sikerül, hogy sírnak, hogy Mama, ne halj meg!

Az anyósom heti legalább háromszor itt volt nálunk családi ebéden, vacsorán. Szegény Réka, itt van 43 évesen, és most se édesapja, se édesanyja, árva lett. Nagyon kegyetlen fájdalom ez mindegyikünk számára, de én itt vagyok mellettük" – mondta Schobert Norbi.

A fitnesz guru azt is elárulta, anyósa halálát nagy valószínűséggel hátsó fali infarktus okozta.

Elképzelni sem lehet azt a fájdalmat, amelyet most Rubint Réka és a családja érezhet. Forrás: Facebook/Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.