Gáspár Zsolti megijedt, mégsem akarja az operációt

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Gáspár Zsolti fogyás gyomorszűkítő műtét életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nagyon szeretne fogyni, ezért úgy gondolta, a gyomorszűkítő műtét jó megoldás lehet. Ám most Gáspár Zsolti mégis visszakozik, mert megijedt az operációtól.

Gyomorszűkítő műtéttel akart fogyni Gáspár Zsolti. A sztár úgy gondolta, ez segíthet megoldani a túlsúly-problémáját. Ám amikor megnézett a beavatkozásról egy videót, nagyon megijedt.

„Bevallom, megnéztem egy videót az operációról, és beijedtem. Tizedes doktor úr a műtétet javasolta, de én visszakoztam, nem merem. Elhatároztam, hogy mégiscsak megpróbálok saját erőből, természetes úton lefogyni, és elkezdtem egy keto diétát, amivel most mínusz 7.5 kilónál tartok" – árulta el Zsolti a Borsnak.

Gáspár Zsolt műtét helyett az egészséges életmódot választotta. Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Szerencsére segítsége is akad a fogyásban, nagylánya ugyanis személyi edző, és már régóta szerette volna, ha édesapja változtat az életmódján.

„Gabikám régóta mondogatja, hogy apu, ennyi idősen nem így kéne kinézni, nem így kéne étkezni, úgyhogy végre elhatároztam magam. Mínusz tíz kilót tűztem ki célul, úgyhogy nagyon szépen haladok" – mondta Zsolti, aki másokat is arra buzdít, kövessék a példáját, mert az elhízásnak komoly egészségügyi következményei is lehetnek hosszútávon.

„Már ráléptem a jó útra, és szeretném, ha mindenki más is figyelne az egészségére, megelőzve olyan betegségeket, mint például a cukorbetegség. Én is sokáig elhúztam a döntést, míg majdnem műteni kellett, tanuljon mindenki az én hibámból. Éljünk egészségesen és hosszan"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.