Botrány: a Take That énekese szerint az összes slágerük borzalmas

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Axel Heimken -
Take That Howard Donald sláger zene dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Howard Donald, a Take That egykori énekese egy interjúban. Szerinte a banda összes legendás slágere sz*r, és ő nem ilyen zenéket szeret.

A '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandája 30 éves jubileumát tervezte megünnepelni a járvány után azzal, hogy újra összeállnak. Ám nem biztos, hogy ez megvalósul a rajongók nagy bánatára.

Howard Donald ugyanis meglepő kijelentést tett az Events that Made Me adásában. A műsorvezető megkérdezte, hogy melyik a kedvenc dala a bandától, mire ezt válaszolta:

Howard Donald (jobbra) szerint az összes Take That szám borzalmas Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Axel Heimken

Úgy tűnik, a sztár tulajdonképpen csak a pénzért énekelt a legendás együttesben, de nem igazán élvezte. Howard Donald mindenesetre közel 30 millió fontot köszönhet ezeknek a slágereknek, melyeknek nagy részét Gary Barlow írta.

„Mindig arra törekedtünk, hogy az emberek úgy menjenek haza a koncertekről, hogy azt mondják: 'ez fantasztikus show volt, megérte a jegy árát!' Persze, ehhez komoly befektetés szükséges, amelyet utána ki kell termelni, sőt, haszon is kell. Ha jó a buli, azok is élvezik, akik a zenédet nem kedvelik" – folytatta az énekes.

A rajongók nem igazán díjazták az őszinteségét, többen felháborodtak, és azzal vádolják, mindent csakis a pénzért csinált. Sokak szerint így már sohasem fog összeállni a Take That – írta a Metro.
A banda többi tagja egyelőre nem reagált Donald kijelentésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.