Nem hitt a szemének a kamasz, amikor a futár meghozta az online rendelését - Fotó

Forrás: Shutterstock -
tinédzser telefon online rendelés sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelmetlensége miatt teljesen ledöbbent a kamasz fiú, amikor megérkezett a futár és meghozta az online rendelését. Egyáltalán nem azt kapta, mint amire számított.

A fiatal fiú egy iPhone-t szeretett volnamagának várásolni interneten keresztül, ahol viszonylag hamar rátalált egy hirdetésre, amelyben jutányos áron kínálták a készüléket.

A szállítási költség viszont elég drága volt, de úgy gondolta, hogy a készülék kedvező ára miatt megéri megrendelni. Azonban, amikor csengetett a futár és meghozta a várva várt csomagott, a fiú teljesen ledöbbent, ugyanis nem éppen az érkezett meg hozzá, amire valójában várt - írja az Oriental Daily.

A kamasz ugyanis egy hatalmas dobozt kapott, amelyben nem az általa rendelt készülék, hanem egy iPhone alakú dohányzóasztal lapult. Utólag kiderült, hogy nem olvasta el elég figyelmesen a rendelést, így sikerült telefon helyett asztalt vásárolnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.