A rajongók fellélegezhetnek: Weisz Fanni étvágyát meghozta a szerelem

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Weisz Fanni szerelem evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan aggódtak Weisz Fanniért, hogy nagyon keveset eszik, de most mindenki megnyugodhat: Fanni Insta sztorijában tette közzé, hogy még este fél 12-kor is eszik.

Fanni és szerelme, Bókay Gergő már több, mint fél éve alkotnak boldog párt, Fanni többször elmondta, hogy régen érezte magát ennyire boldognak és kiegyensúlyozottnak. Úgy tűnik, hogy a szerelem meghozta az étvágyát is, ugyanis az Instagram szerint a modell még késő este is boldogan falatozik. Ez már azért is nagy szó, mert korábban nagyon aggódtak érte követői, hogy keveset eszik és nagyon vékony, de mindezt a pajzsmirigy problémájára fogták - írja a Ripost.

Weisz Fanni Forrás: Weisz Fanni / Instagram

Úgy tűnik, hogy Fanni élete egyenesbe került: összeköltöztek Gergővel, ami nagy mérföldkő a kapcsolatukban és a modell hosszú idő után édesanyjával is kibékült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.