Sokkoló: ez vár ránk egy időutazó férfi szerint 2027-ben - videó

időutazás videó emberiség jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1,3 millió követője van TikTok-on annak a férfinak, ,aki azt állítja, hogy időutazó és aki szerint 2027-ben már ki fog halni az emberiiség.

A @unicosobreviviente (egyetlen túlélő) nevű közösségi média felhasználó február 13-án tette közzé első videóját, amelyen a spanyol Valencia városa látható teljesen üresen, emberek nélkül. Az épületek és az autók sértetlenek és az áram és az internet is remekül működik. Javier, aki a videót készítette, ezt állítja:

@unicosobreviviente

Acabo de despertar en un hospital y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad.

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

Első bejegyzése után újabb videók következtek az üres városról, ahol egyáltalán nincs emberi tevékenység, de továbbra is elérhető az áram és az internetkapcsolat, hogy a TikTok felhasználó feltölthesse a videókat. Javier azt állítja, hogy minden elektronikus eszköz pontosan megegyezik 2021-esével, de már a 2027-es dátumot jelzik - írja a The Sun.

A követőinek kérdésére, hogyan lehetséges, hogy még mindig van villany és internet, ha nincs ember a közelben, a Tiktoker azt válaszolta, hogy nem biztos benne, de "valószínűleg 2021 és 2027 között van egyfajta kapcsolat".

A férfit, akinek már 1,3 millió követője van TikTok-on, sokan egyszerű csalónak tartják.

@unicosobreviviente

Responder a @rebirtzr

♬ Special Effects - Jean-Jacques Perrey & Various Artists

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.