Szegedi Fecsó még két gyereket szeretne, az örökbefogadáson is elgondolkodott

Forrás: Szegedi Fecsó / Instagram -
örökbefogadás Szegedi Fecsó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon boldog új párjával Szegedi Fecsó. Ugyan mindkettőjüknek van már gyereke, de a férfi szeretne még egy kisfiút és egy kislányt is. Az örökbefogadás is szóba jöhet.

Végre rátalált a boldogság Szegedi Fecsóra miután elvált Vasvári Vivientől, majd az új párjával is szétmentek. A férfi most Bea oldalán teljesnek érzi az életét. Mindkettőjüknek van már egy kisfia, ám Fecsó nagycsaládra vágyik.

„A kisfiam, Edward és Bea kisfia, Medox között egy év van, úgyhogy remekül kijönnek, és ezt nagyon jó látni.

Most kerek így minden, de később szeretnék még egy kislányt és egy kisfiút, sőt, örökbe is fogadnék"

– árulta el a sztár a Borsnak.

Szegedi Fecsó még két gyereket szeretne. Forrás: Szegedi Fecsó / Instagram

„Mindig is olaszos, nagy családot vizionáltam, ahol a nagypapától az unokákig mindenki együtt van a vasárnapi ebédeknél. Szeretem a nyüzsgést, akkor mindig történik valami. Úgyhogy ez a hosszútávú cél" – folytatta a férfi.

Fecsó azt is elmondta, noha előző házassága zátonyra futott, ha úgy adódik nem zárkózik el attól, hogy újranősüljön.
„Nagyon jól megvagyunk, mellette teljesen önmagam lehetek. Imádjuk a gyerekeket, és a kapcsolatunk a kezdetektől úgy működik, mintha már évek alatt összecsiszolódtunk volna. Nem látok a jövőbe, de az első frigyem kudarca után sem zárom ki, hogy újra megházasodom, főleg, ha ez fontos a páromnak, de nagy esküvőt mar nem szeretnék"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.