Ötéves évfordulóját ünnepli Tóth Vera: "Életem legjobb döntése volt"

fogyás életmódváltás énekesnő Tóth Vera döntés gyomor-bypass
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a minap ünnepelte ötödik évfordulóját, ugyanis az énekesnő 2016. március 31-én esett át gyomorbypass-műtétjén, ami megváltoztatta az életét.

Vera több fotót is közzétett, megemlékezve élete legnagyobb napjára. Az énekesnő a műtétnek köszönheti új énjét, életkedvét, a sport iránt érzett szeretetét, ugyanis a gyomor-bypass óta rengeteg kilótól tudott megszabadulni.

"Ma van az 5.évfordulója annak a műtétnek, ami életem legjobb döntése volt. Az érzést a világgá futós videóm tudja a legjobban kifejezni. Ekkora fellélegzés megszabadulni egy olyan súlyfeleslegtől, ami minden napomat megpecsételte és az egészségemet is veszélyeztette.

Nekem ez a legnagyobb boldogság, hisz általa kedvet kaptam az élethez, a rendszeres edzésekhez, az aktív léthez, a mozgáshoz, túl vagyok életem első futóversenyén és még sorolhatnám, mi mindent köszönhetek ennek az egésznek.

Tudom, van, aki nem tudja ezt elfogadni, van akinek ez nem igazi munka, de azt gondolom, minden magadért hozott döntés bátor cselekedet, amire büszke lehetsz és én erre büszke vagyok, mert az igazi meló, csak a műtét után kezdődik mint testileg, mint lelkileg"

-írta Vera a lapozós Instagram poszthoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.