Újra képernyőre kerül a legendás bemondó: itt láthatják a nézők Mohai Gábort

Forrás: Youtube -
tv tévé bemondó Mohai Gábor képernyő legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 73 éves Mohai Gábort mintegy huszonhét évig hallgatta a közönség, hol a rádióban, hol a tévében. A legendás bemondó most újra képernyőre került.

Mohait korábban Radnóti- és Kazinczy-díjjal is jutalmazták, különleges orgánumát nézők ezrei ismerik fel szinte azonnal. Bár a tévés népművelés-könyvtáros szakon szerzett diplomát, és négy évig játszott a Debreceni Csokonai Színházban, nem színész lett belőle.

Mohai Gábor kétségkívül az ország egyik legnépszerűbb bemondója.

Huszonhét évig dolgoztam párhuzamosan a televízióban és a rádióban. Nem is kellene múlt időben beszélnem erről, hiszen a mai napig mikrofon mögött ülök, a Kossuth és Bartók Rádióban...

-mondta a Blikknek a legendás bemondó.

Újra képernyőre kerül a legendás bemondó, Mohai Gábor Forrás: Youtube

A műsorvezető kora ellenére annyira aktív, hogy a Paramount Network csatornán ismét bemondóként vállalt szerepet.

Amikor felhívtak a csatornától, hogy április 1-jén szeretnék, ha képernyőre kerülnék, azt gondoltam, ez valamiféle áprilisi tréfa. Ám meggyőztek, ez nagyon is komoly, és ha elvállalom, boldogok lesznek, alighanem a nézőkkel együtt. Persze képtelen voltam nemet mondani, hiszen ez volt az életem egyik fontos szelete, felkonferálni műsorokat, híreket mondani, megosztani a nézőkkel

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.