Élete legboldogabb korszakát éli az egykori Nagy Ő: párjáról mesélt

Forrás: TV2 -
Noszály Sándor édesanya Nagy Ő szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noszály Sándor boldogabb, mint valaha. Az élete minden területén megtalálta a számításait.

A 49 éves sármos sportember soha nem volt még ilyen boldog, mint jelenlegi párja mellett. Úgy érzi a felhőtlen magánélet a karrierjében is sikerre viszi. Mára ő az ország egyik legismertebb tenisz edzője.

NOSZÁLY SÁNDOR Forrás: TV2

Azt gondolom, minden emberre, így rám is igaz, hogy ha a magánéletben minden klappol, az kihat a szakmai sikerekre, és fordítva. Hatalmas megtiszteltetés és feladat a Magyar Tenisz Szövetség szakmai stábjába tartozni, és a célom, hogy világ élvonalába segítsem a teniszezőinket.

- mondta az egykori Nagy Ő, aki talán hamarosan oltárelé vezeti kedvesét - írta a Bors.

Egy évvel ezelőtt, a járvány előtt kicsivel, egy étteremben pillantottam meg, és azt éreztem, hogy meg kell ismernem őt. Szép lassan haladtunk, és a karantén idején mélyült el jobban a kapcsolatunk. Egy nagyon intelligens, humoros, érzéki és vonzó nő, aki teljesen levett a lábamról, és mindez már egy éve tart. Most minden jó így, ahogy van, nagyon boldogok vagyunk. De ahogy mondtam, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő...

-tette hozzá Sándor, akinek kifejezetten imponál, hogy kedvese három gyermek édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.