Nem lehetett a családjával húsvétkor Gelencsér Timi, ezt csinálta helyette - Fotó

fotó húsvét Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi megmutatta, milyen hangulatban töltötte a húsvétvasárnapot. 

Nemrég Timi egy őrületesen szexi, bikinis képet posztolt magáról Instagram-oldalára, amivel pillanatok alatt rengeteg kedvelést, és elismerő hozzászólást zsebelt. Egy dolog miatt azonban még így is magyarázkodnia kellett a rajongóinak.

Most egy sokkal kevésbé pikáns fotóval tért vissza a szexi modell: megmutatta, milyen hangulatban telt a húsvétvasárnapja, ha már nem lehetett a családjával együtt:

"(...) Nagyon szeretem a Húsvétot, ez a kedvenc ünnepem! Sajnos idén sem tölthetem a családommal ezt a pár napot, pedig imádom keresgélni a kertben az ajándékokat Csokitojás helyett elkészítettem a kedvenc rizskásámat a GymBeamtől. ( Tejberizs ízű, tejbegríz állagú. )

A recept egyszerű: forralj fel 1 bögre (rizs)tejet, bele 1 pötty stevia és 1 kanál rizskása. ( az adagoló kanál megtalálható a dobozban, a recept pedig a doboz hátoldalán ) A tetejére pedig mehet a cukrozatlan kakaópor nyuszi formában" - írja a fotó mellé Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.