Rubint Réka nyuszifutást rendezett, melynek keretein belül megcsodálták a természet szépségeit és beleszippantottak a tavasz illatába.

Ahogy azt korábban megírtuk, Rubint Réka édesanyja március 20-án délután tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A csinos híresség végignézte a tragédiát, és noha mindent elkövettek annak érdekében, hogy segítsenek, nem tudták megmenteni Réka édesanyjának életét.

Egy héttel később megtörtént a temetés is, amelyen elképesztően szívszorító volt, Réka pedig azóta próbál pozitívan tekinteni a jelenbe és a jövőbe, illetve olyan tevékenységekkel elfoglalni magát, amelyek örömet szereznek neki. Nemrég például nyuszisfutásra ment, hogy a tavasz jó időben sportolva energikusabban teljen a napja: 

Forrás: Instagram/rekarubint

"Nyuszifutás, emelkedőkkel, napsütéssel, a tavasz illatàval. Köszönöm csajok... Hálás vagyok, hogy sportolhatok és ebben a "várban", mindig megnyugszik a lelkem. Kellemes Húsvéti Ünnepeket ès nagyon szép hétvègét kívánok Mindenkinek!" - írja a frissen posztolt fotói mellé a sztármami.