Három nap után került elő a kisfiú, aki egyedül elkóborolt az erdőben

Forrás: Shutterstock -
kisfiú eltűnés erdő Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három nap után találták meg azt a három éves kisfiút egy kanadai erdőben, aki múlt vasárnap csatangolt el családjától az Ontario tartománybeli Folsom-tó melletti telkükről. Szerencsére nem esett semmi baja. 

Jude Leyton múlt vasárnap tűnt el családjától az Ontario tartománybeli Folsom-tó melletti telkükről. A szülők azonnal értesítették a hatóságokat, akik helikopterrel fésülték át a környéket. Búvárok még a vízben is keresték a kicsit attól tartva, hogy esetleg a közeli tóban találnak rá.

A szülők már kezdték feladni a reményt, amikor egy mentőcsapat a harmadik napon a családi telektől 1 kilóméterre megtalálta a kisfiút.

Szerencsére Jude-nak semmi baja nem esett, csak szomjas volt és kissé kimerült. Az édesanya nem győzött hálálkodni a mentőcsapatnak a fáradhatatlan segítségéért. Közösségi oldalán fotókat is osztott meg kisfiáról, aki már biztonságban pihen az otthonukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.