Megható Instagram poszttal és vicces régi fotóval búcsúzott Lékay-Kiss Ramóna az ő karrierjét is elindító sorozattól, a Barátok közttől.

22 év után, nyáron végleg befejezik a korábban népes rajongótáborral bíró sorozatot. Az ok rém egyszerű, a műsor már nem hozza az elvárt nézettségi mutatókat - írta meg a Blikk.

2002-2017 között Ramóna alakította a cserfes Szentmihályi Zsófiát, így a széria sokáig szerves része volt életének. Bár színész-műsorvezető is régóta tudja, hogy közelít az utolsó epizód, most érett meg benne az alábbi szívszorító búcsúbejegyzés:

„Számomra valahol itt kezdődött minden... tegnap, hogy Várkonyi Andrást idézzem: »a nagy kaland véget ért«! Nehéz szavakba önteni azt a rengeteg élményt, fejlődést, tanítást, tanulást, barátságot, veszekedést, sírást, örömöt, nevetést, elmúlást, ami 17 éves koromtól végig kísért! Az biztos, hogy több volt ez, mint egy kaland, és ami a legbiztosabb: Boldog élet Rád, csak Barátok közt vár!" – írta a közösségi oldalán Kiss Ramóna.

A történet lezárásának forgatókönyvét sokan találgatják, egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy az alkotók több lehetséges befejezésen is dolgoznak.