Kamerák előtt vetkőzött pucérra Zámbó Krisztián

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram -
Takács Zsuzsi meztelen jakuzzi Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián szerelmét, Zsuzskát szerette volna meglepni egy romantikus estével egy szállodában, ahol olyannyira elengedte magát, hogy a kamerák előtt minden textilt ledobott magáról és meztelenül mártózott meg a jakuzziban. 

Egy romantikus kikapcsolódással lepte meg Zámbó Krisztián szerelmét, Takács Zsuzskát, aki egy szállodába vitt el, hogy kicsit kettesben lehessenek. A járványhelyzet miatt csak ők ketten voltak szállóvendégek.

Először masszázzsal kedveskedett Krisztián Zsuzskának, majd egy kellemes fürdőzésre invitálta meg a párját.

Zámbó Krisztián nem szégyellősködik a kamera előtt sem Zámbó Krisztián, Instagram

A Life TV, Van életünk című reality szerda esti adásából azonban kiderül, hogy nem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis Krisztián fürdősó helyett fürdőhabot öntött a kádba, így nemcsak a jacuzzit árasztotta el a hab, hanem a szobapadlót is. Ennek ellenére megmártótak a jakuzziban, ahol Krisztián annyira ellazult, hogy kamerák előtt szabadult meg az alsónadrágjától.

"Ülök egy kád habban a csupasz valagaddal. (...) Ezt fel sem bírom dolgozni, hogy mi történik"

– mondta Zsuzska meglepődötten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.